Aparat de aer conditionat Daikin Sensira FTXC25C-RXC25C Inverter 9000 BTU, freon R-32, funcţionare silenţioasă până la 20 dBA, încălzire până la -15 grade, modul WI-FI optional, filtru Catechin + filtru deodorizant cu apatit de Titan, garantie 5 ani, clasa A++

Garantie instalare 5 ani

Daikin Sensira Bluevolution 9000 BTU inverter FTXC25C + RXC25C

Disponibilitate produs: Solicită info stoc

Garantie produs: Garantie 5 ani

Clasa energetica: A++

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira FTXC25C-RXC25C Inverter 9000 BTU, freon R-32, funcţionare silenţioasă până la 20 dBA, încălzire până la -15 grade, modul WI-FI optional, filtru Catechin + filtru deodorizant cu apatit de Titan, garantie 5 ani, clasa A++

Garantie instalare 5 ani

Detalii

Efectueaza o comanda rapida

Comanda a fost transmisa! Va vom contacta in curand pentru a o finaliza.
Eroare la trimiterea comenzii

3 500,00 lei

 

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXC25C-RXC25C Inverter 9000 BTU

 

Daikin este un lider global in domeniul aerului conditionat si al incalzirii. Cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea de tehnologii de incalzire si racire, Daikin este lider de piata in tehnologia pompelor de caldura, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare in ceea ce priveste dezvoltarea de produse, precum si pentru calitatea de neegalat si versatilitatea solutiilor sale integrate. Prin urmare, indiferent care ar fi nevoile clientilor veti putea gasi o solutie ideala de incalzire sau racire din gama larga de produse. Este o companie responsabila, care protejeaza mediul, prin urmare, toate produsele au fost concepute pentru a fi eficiente pe tot parcursul anului. Consumul scazut de energie al produselor se traduce prin facturi mai mici cu energia platite de clienti.

Putem oferi clientilor garanitia fiabilitatii binecunoscute a produselor Daikin.

Unitatile de perete sunt usor de instalat si pot fi mai putin vizibile decat unitatile de pardoseala. Acestea pot fi montate subtil, la inaltime pe perete, de unde nu influenteaza decorul interior. Indiferent de marimea camerelor, avem unitati cu capacitati care va ofera climatul dorit, respectand bugetul disponibil. Putem oferi orice tip de unitate de la unitati cu design si eficienta ridicata la unitati excelente si rentabile.

Unitatea are un singur scop si il indeplineste fara gres: sa asigure confortul pe care il meritati. De fapt, face chiar mai mult decat atat. Acest model de aparat vă oferă eficiență maximă atât pe răcire cât și pe încălzire, este ușor de folosit, cu numeroase funcții care vă ajută la încălzire până la -15 grade, filtrele purificând aerul de viruși, bacterii și mirosuri neplăcute, aerul curat ajungând în toată locuința.

Bluevolution agent frigorific R-32Bluevolution agent frigorific R-32

Confort

Cu gama Sensira R-32, nu va trebui să sacrificaţi confortul în avantajul eficienţei energetice. Imbinand confortul de ultima generatie si eficienta energetica superioara, aparatul de aer conditionat Sensira R-32 garanteaza o atmosfera interioara perfecta, in orice sezon. Panoul frontal plat şi modern se integrează în orice decor interior şi se curăţă extrem de uşor. Baleierea automată pe verticală deplasează fantele de refulare în sus și în jos pentru a furniza o distribuție eficientă si uniforma a aerului și a temperaturii în intreaga incapere. Modul Turbo încălzește sau răcește camera rapid, atingand un nivel maxim al confortului in cel mai scurt timp. Și, avantajele nu se opresc aici. Datorită nivelului de presiune sonora de până la 21 dBA, noua Sensira funcționează aproape imperceptibil, asigurand, astfel, un somn liniștit pe timpul noptii.

Fiabilitate

Pentru a garanta o functionare perfecta, Sensira R-32 vine cu un compresor imbunatatit. Noul compresor swing cu doua camere contribuie la economii de energie semnificative, un risc mai redus al defectiunilor si o functionare silentioasa. Totodata, noul model permite controlul constant al climatului interior perfect.

Daikin Sensira - FTXC-RXC unitatea interna

CARACTERISTICI:

  • Panoul frontal plat şi elegant se armonizează uşor cu orice decor interior şi se curăţă mai uşor;
  • Controler online (opţional): controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii, reţele locale sau internet şi menţineţi o imagine generală a consumului de energie;
  • Alegerea unui produs cu R-32 reduce impactul asupra mediului cu 68% în comparaţie cu un produs cu R-410A şi duce direct la un consum mai scăzut de energie graţie eficienţei energetice ridicate;
  • Unităţile exterioare Daikin sunt elegante şi robuste şi pot fi montate cu uşurinţă pe un acoperiş sau o terasă, sau pot fi fixate pe un perete exterior;
  • Valori ale eficienţei sezoniere de până la A++ în răcire;
  • Unităţile exterioare Daikin sunt echipate cu un schimbător de căldură tratat anticoroziv (cu aripioare albastre) care asigură o rezistenţă mărită în cele mai aspre condiţii meteo;
  • Adaptor WI-FI optional;
  • Funcţionare silenţioasă de până la 20 dBA;

Beneficii:

Economie de energie în modul de aşteptare

Economie de energie în modul de aşteptare

Reduce consumul de curent cu aproximativ 80% la funcţionarea în modul aşteptare. Dacă prezenţa unei persoane nu este detectată pentru mai mult de 20 de minute, sistemul va trece automat în modul economisire de energie electrică.

Controler online prin aplicaţie

Controler online prin aplicaţie

Controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin aplicaţie.

Inverter

Inverter

Compresoarele cu inverter reglează continuu viteza compresorului în funcţie de solicitarea reală. Pornirile şi opririle în număr mai redus duc la un consum redus de energie (de până la 30%) şi la temperaturi mai stabile.

Modul putere maximă

Modul putere maximă

Poate fi selectat pentru răcirea sau încălzirea rapidă; după oprirea modului putere maximă, unitatea revine la modul setat anterior.

Comutarea automată răcire - încălzire

Comutarea automată răcire – încălzire

Selectează automat modul de răcire sau de încălzire pentru a ajunge la temperatura setată.

Funcţionare silenţioasă a unităţii interioare

Funcţionare silenţioasă a unităţii interioare

Nivelul redus al zgomotului de pana la 20 dBA.

Modul somn confortabil

Modul somn confortabil

Funcţia de confort sporit care urmăreşte un ritm specific de fluctuaţie a temperaturii.

Baleierea verticală automată

Baleierea verticală automată

Posibilitatea de a selecta deplasarea verticală automată a direcţiei de refulare a aerului, pentru un jet uniform de aer şi o distribuire uniformă a temperaturii în interiorul camerei.

Turaţie aleasă automat a ventilatorului

Turaţie aleasă automat a ventilatorului

Selectează în mod automat viteza necesară a ventilatorului pentru a ajunge la temperatura setată sau pentru a o menţine.

Treptele de viteză ale ventilatorului

Treptele de viteză ale ventilatorului

Permit selectarea până la numărul dat de viteze ale ventilatorului.

 Filtru de aer

Filtru de aer

Îndepărtează particulele de praf din aer, asigurând astfel o sursă constantă de aer curat.

Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare

Filtru fotocatalitic din apatit de titan de dezodorizare

Captează particulele de praf purtate în aer şi substanţele chimice organice dăunătoare, precum bacteriile, virusurile şi alergenii şi elimină mirosurile de tutun şi animale de companie.

Program uscat

Program uscat

Permite reducerea nivelului umidităţii fără variaţii ale temperaturii camerei.

Programator pentru 24 de ore

Programator pentru 24 de ore

Poate fi setat pentru a porni funcţionarea oricând în timpul unei perioade de 24 de ore

Telecomandă prin infraroşu

Telecomandă prin infraroşu

Porneşte, opreşte şi reglează de la distanţă aparatul de aer condiţionat.

Repornirea automată

Repornirea automată

După o cădere de tensiune, unitatea porneşte automat cu setările originale.

Auto-diagnoza

Auto-diagnoza

Simplifică întreţinerea, indicând defecţiunile sistemului sau anomaliile în funcţionare.

Informatii montaj gratuit

Materiale incluse:

3 metri liniari de traseu  frigorific din teava de cupru cu izolatie termica separata pe tur-retur  

 

Furtun pentru scurgerea condensului (drenaj) in limita a 5 metri liniari.

 

Cablu electric din cupru PVC MYYM 4*2,5, cu manta si izolatie din PVC, pentru conexiunea dintre unitatea interioara si cea exterioara, dar si pentru conectarea unitatii interioare la punctul de tensine acolo unde aparatul nu are inclus acest cablu sau unde este nevoie de prelungirea lui.

 

Consola (suport) pentru fixarea unitatii exterioare pe perete.

Elementele de fixare – dibluri si suruburi cu cap hexagonal - inclusiv pentru cladirile care sunt izolate termic la exterior.

Banda matisat din teflon (pentru protejarea traseului frigorific).

Stecher schuko - acolo unde aparatul de aer conditionat nu prevede.

Cablu alimentare unitate interioara - acolo unde aparatul nu prevede

Montajul

Montarea unitatii exterioare si unitatii interioare se face la o lungime maxima a traseului frigorific de 3 metri liniari;

Strapungerea peretelui exterior ɸ 55mm pentru conectarea celor doua unitati. Nu se strapung grinzi sau stalpi de sustinere. 

Pe toata durata montajului folosim aspiratorul de praf, iar la final reparam strapungerea cu ipsos.

Montarea unitatii exterioara se face pe peretele exterior intr-un loc usor accesibil pentru siguranta echipei de montaj si pentru interventii, care va fi stabilit de comun acord cu beneficiarul lucrarii de montaj.

Dupa ce sunt conectate cele 2 unitati prin intermediul traseului frigorific, se foloseste pompa vacuum pentru vidarea traseului.

Se face proba furtunului de drenare a condesului (pentru asigurare ca nu vor aparea scurgeri in interiorul locuintei). Se face proba de functionare si prezentarea functiilor aparatului.

Montajul se va face urmand toate reglementarile din domeniu in vigoare.

La finalul lucrarii, se intocmeste proces verbal de predare a lucrarii in dublu exemplar semnat de beneficiar si de executant.

Important:

Pentru montajele in cadrul carora trebuie folosite scari cu inaltimi mai mari de 6m, schele sau alpinisti nu fac obiectul montajului standard.Pentru montajul aparatului de aer conditionat este necesara programarea in prealabil.

Aparatele de tip duct, caseta sau multisplit nu beneficiaza de montaj gratuit. Pentru a stabili pretul montajului trebuie sa vedem locatia unde va fi montat aparatul.

Costuri suplimentare:

  • Furtun condens: 3 lei/m
  • Traseu frigorific aparate clasa 7000 – 12000 BTU: 90 RON TVA INCLUSA/ml
  • Traseu frigorific aparate clasa 18000 – 24000 BTU: 100 RON TVA INCLUSA/ml
  • Strapungere suplimentara: 90 RON TVA INCLUSA
  • Demontare aparat vechi: 100 RON TVA INCLUSA
  • Montarea unitatilor exterioare cu ajutorul scarilor la o inaltime de pana la 6m - 100 RON TVA inclusa
  • Dibluri pentru perete izolat termic: gratuit
  • Cablu electric pentru alimentare: 5 lei/m

Garantie:

Garantia pentru montaj este de 3 (trei) ani.

Pentru interventiile din perioada de garantie, solicitantul este necesar sa prezinte certificatul de garantie in original si factura fiscala in original sau copie.Interventiile de service din perioada garantiei vor fi suporate in totalitate de catre Aerconzal in conditiile in care se constata ca defectiunea semnalata provine de la un viciu de montaj. Interventia prelungeste termenul de expirare a garantiei strict cu perioada de imposibilitate de functionare a sistemului din aceasta cauza.

Aerconzal este partener autorizat pentru montaj si service pentru urmatoarele marci de aparate de aer conditionat: Yamato, Gree, General Electronic, Sharp, Hitachi, LG, Whirlpool, Gobe, Inventor, Fujitsu, Westwood, Neo, Nordstar, Daewoo, Electrolux, Zass, Midea, Airwell.

 

Informatii transport si livrare

Transport gratuit in Bucuresti + Ilfov pe o raza de 20 km.

In situatia in care distanta depaseste cei 20 km inclusi, pretul transportului se stabileste de comun acord.
Livrarea/Montajul se face conform comunicarilor bilaterale telefonice, scrise, e-mail etc. 

Livrarile fara montaj se fac prin serviciile de curierat disponibile in Romania, pe cheltuiala exclusiv a clientului daca nu exsista o alta intelegere reciproca in prealabil.

Tarifele percepute sunt:

  • 85 lei (TVA inclus) pentru echipamentele de 9000 BTU si 12000 BTU fara montaj  
  • 120 lei (TVA inclus) pentru echipamentele de 18000 BTU si 24000 BTU fara montaj  

Modalitatile de plata disponibile

Plata ONLINE

Puteti plati online, usor si rapid prin MobilPay

Plata ONLINE prin MobilPay

Totodata, puteti plati in 6 RATE FARA DOBANDA cu cardurile
BT Star, Credit Europe Avantaj, Alpha Bank, Garanti Bank Bonus Card
.

Plata ONLINE in RATE FARA DOBANDA

 

Plata prin tansfer bancar

Puteti plati prin transfer bancar catre firma noastra:

AER CONZAL S.R.L.
CUI: RO24825897
Nr. Reg. Com: J40/20314/04.12.2008
Adresa: Șoseaua Virtuții nr. 19D, Birou A, Etaj 4, București, Sector 6;

in conturile:

IBAN: RO82UGBI0000082009343RON - Garanti Bank
IBAN: RO20 RZBR 0000 0600 2013 4905 - Raiffeisen Bank
IBAN: RO40TREZ7065069XXX013623 - Trezorerie Sector 6

 

Plata numerar la livrare

La livrarea produselor în București si Județul Ilfov plata poate fi făcută cu:

Numerar
Card (acceptate fiind carduri de tip Visa si MasterCard)

 

Plata ramburs

Important
Pentru restul tarii, plata se poate face doar:

- ramburs la receptia livrarii
- transfer bancar
- plata online

DisponibilitateSolicita info stoc
GarantieGarantie 5 ani
BTU/suprafața acoperită9.000BTU 15-25mp
Capacitate BTU Racire8734 (4435 - 10236) BTU
Capacitate BTU incalzire9690 (4436 - 13648) BTU
Clasa energeticaA++
Clasa energie răcireA++
Clasa energie încălzireA+
Consum racire2.56 (1.3 - 3.0) kW
Consum incalzire2.84 (1.3 - 4.0) kW
Consum anual răcire132 kWh/an
Consum anual încălzire700 kWh/an
SEER6.84
SCOP4.45
Tensiune/frecvență alimentare230/50Hz
Nivel minim zgomotIntre 19-25dB
Interval functionare-15 ...+46 grade Celsius
Functii specialeMod Econo, Putere, functionare silentioasa, Auto-restart, Auto-diagnoza
Moduri de lucruAutodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Purificare, Racire, Ventilatie
Culoare unitate interioaraAlb
Nivel de zgomot la răcire unitate interioara20 / 26 / 33 / 38 dB
Nivel de zgomot la încălzire unitate interioara20 / 26 / 33 / 38 dB
FiltreFiltru pentru purificarea aerului, Filtru Catechin, Filtru deodorizant cu apatit de Titan
Debit aer5.4 / 6.5 / 9.0 / 10.8 m³/min
Dimensiuni unitate interioara L/l/a288 x 785 x 250 mm
Greutate unitate interioara9 kg / 12 kg
Cod unitate externă compatibilăRXC25B2V1B
InverterDA
Agent frigorificR-32
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a550 x 658 x 273 mm
Traseu frigorific (m)20
Diferență de nivel15
Nivel zgomot unitate exterioara45 dB
Greutate unitate exterioara24 kg
Pret montaj standardMONTAJ GRATUIT
Garantie Montaj5 ani
Tip unitateSplit de perete

Spune-ti parerea despre produs

Daikin Sensira Bluevolution 9000 BTU inverter FTXC25C + RXC25C

Daikin Sensira Bluevolution 9000 BTU inverter FTXC25C + RXC25C

Aparat de aer conditionat Daikin Sensira FTXC25C-RXC25C Inverter 9000 BTU, freon R-32, funcţionare silenţioasă până la 20 dBA, încălzire până la -15 grade, modul WI-FI optional, filtru Catechin + filtru deodorizant cu apatit de Titan, garantie 5 ani, clasa A++

Garantie instalare 5 ani

Scrie un comentariu