Aparat de Aer Conditionat tip pardoseala Daikin FVXM50F + RXM50M9 inverter, 18000 BTU, mod economic, Wi-Fi Ready, programator săptămânal, functioneaza pe cald pana la -15°C, garantie 5 ani, clasa A++

Garantie instalare 5 ani

Daikin 9000 BTU inverter FVXM25F + RXM25M9 Măriţi imaginea

Daikin 18000 BTU inverter FVXM50F + RXM50M9

Disponibilitate produs: Solicită info stoc

Garantie produs: Garantie 5 ani

Clasa energetica: A++

Aparat de Aer Conditionat tip pardoseala Daikin FVXM50F + RXM50M9 inverter, 18000 BTU, mod economic, Wi-Fi Ready, programator săptămânal, functioneaza pe cald pana la -15°C, garantie 5 ani, clasa A++

Garantie instalare 5 ani

Detalii

Efectueaza o comanda rapida

Comanda a fost transmisa! Va vom contacta in curand pentru a o finaliza.
Eroare la trimiterea comenzii

9 800,00 lei

 

Logo Daikin Reda aerul naturii! Daikin planteaza un copac

Aparat de aer conditionat tip consola Daikin Bluevolution FVXM50F-RXM50M9 Inverter 18000 BTU

Eco-mode Confort mode Powerfull mode Unitate interna silentioasa Aplicatii multi model Programator saptamanal Filtru de purificare aer Interfaţă Modbus-KNX-DIIINet Wi-fi Control optional

Daikin este un producător şi furnizor de echipamente HVAC (încălzire, ventilaţie şi aer condiţionat), inclusiv pompe de căldură şi soluţii de refrigerare, deținând poziția de lider la nivel global. Daikin a fost continuu îmbunatățită timp de 55 de ani, pentru obținerea unui confort continuu si economic. Compania furnizează soluţii inovatoare şi superioare de climatizare, pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienţilor rezidenţiali, comerciali şi industriali.

Daikin este liderul în producţia de soluţii de încălzire, răcire, ventilaţie şi refrigerare cu eficienţă ridicată pentru aplicaţii comerciale, rezidenţiale şi industriale.

Daikin este recunoscută pentru abordarea pionierească a dezvoltării de produse şi pentru calitatea şi versatilitatea de neegalat a soluţiilor sale integrate. De la eficienţa compresoarelor şi tehnologia inverter, până la cele mai recente realizări în domeniul agenţilor frigorifici şi al proiectării produselor pentru eficienţă sezonieră, Daikin se află în fruntea eficienţei energetice şi a inovaţiei.

DAIKIN Bluevolution

DAIKIN a dus confortul locuinței la un nivel complet nou. 
 
Agentul frigorific R-410A este prezent în cea mai mare majoritate a sistemelor de aer conditionat existente pe piața. Acesta este un amestec între doua tipuri de agenti frigorifici oferind mai multe beneficii, de aici reseie si motivul utilizarii sale frecvente.
 
Începand cu anul 2025 va fi interzisă utilizarea agentului frigorific R-410A pentru sistemele rezidentiale tip split cu conținut de pana la 3 kg de agent frigorific, din cauza potentialului sau ridicat de incalzire globala (GWP).
 
Daikin a introdus deja unitățile de aer condiționat cu agent frigorific R-32 a cărui valoare GWP esre de doar o treime din cea a agentului frigorific R-410A, fiind mult mai ecologic, îmbunatățind eficiența energetică până la A+++, atât in modul de încălzire cât și în modul răcire. În plus agentul frigorific R-32 este mai ușor de manipulat, reciclat si reutilizat fiind un agent frigorific monocomponent și nu un amestec precum R-410A.
 
TEHNOLOGIA INVERTER
 
Confortul: Inverterul îşi amortizează investiţia de multe ori prin îmbunătăţirea confortului. Un sistem de aer condiţionat cu inverter îşi reglează în mod continuu randamentul de răcire şi încălzire, pentru a-l corela cu temperatura din cameră, îmbunătăţind astfel nivelurile confortului. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitată a camerei. Imediat ce temperatura corectă este atinsă, inverterul garantează menţinerea ei constantă.
 
Eficienţa energetică: Deoarece un inverter monitorizează şi reglează temperatura mediului ambiant oricând este nevoie, consumul de energie scade cu 30% în comparaţie cu un sistem tradiţional cu pornire/oprire.
 
DAIKIN ONLINE CONTROLLERDaikin online controller
 
Daikin online controller oferă mai mult confort după ce aparatul de aer conditionat va fi echipat cu acest dispozitiv electronic. El permite ca prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei să controlați ușor și eficient de oriunde și oricând parametrii aparatului de aer condiționat, așa cum doriți.
 
Puteți trimite detaliile de funcționare pentru aparatul de aer condiționat atunci când plecați de la serviciu spre casa sau când reveniți din vacanță, evitând astfel a impune aparatului sa lucreze la capacitate maximă pentru a realiza temperatura dorită in timp scurt, economisind astfel energie electrică.
 
La fel de util va este și atunci când telecomanda aparatului de aer condiționat nu este la îndemâna, în schimb telefonul vă este alături, el devenind practic telecomanda aparatului.

Toate produsele Daikin sunt produse într-o manieră ecologică şi au o eficiență energetică sporită.
 
Unitate de pardoseală pentru confortul optim al încălzirii graţie jetului de aer dublu. 
 
Functionare silentioasa a unitatii interioare
 
Noptile nedormite raman o simpla amintire cu aparatul de aer conditionat Daikin. Acesta nu doar mentine confortul dorit in dormitor ci functioneaza extrem de silentios. Atat de silentios incat anumite aparate abia pot fi auzite.
 
Programator saptamanal
 
Programatorul saptamanal Daikin permite setarea a pana la patru perioade de functionare pe zi, sapte zile pe saptamana.
 
Modbus sau KNX
 
In plus fata de opţiunea de control de pe dispozitivul mobil, cele mai multe aparate de aer condiţionat sunt prevazute cu opţiuni de conectare la sisteme sofisticate specifice caselor inteligente, cu ajutorul protocoalelor de comunicaţie Modbus sau KNX, sau la unitatea centrală de control Daikin. (Conectare via BACnet sau LON posibilă via Daikin DIII-Net)
 
Aplicatia multi split
 
Aplicaţiile multi-split permit climatizarea mai multor camere, utilizând o singură unitate exterioară, care oferă avantajul unei instalări mai simple şi mai elegante, cu economie de spaţiu la exterior. Unităţile exterioare multi split pot deservi de la 2 până la 5 unităţi interioare, iar cu ajutorul sistemului Super-Multi-Plus, numărul unităţilor interioare deservite poate ajunge până la 9.
 
CARACTERISTICI: 
 • Uitati de picioarele reci si bucurati-va de fluxul de aer cald de la nivelul pardoselii
 • Flexibil si suficient de mic pentru a se potrivi sub fereastra
 • Functia de baleiere pe verticala distribuie aerul si temperatura uniform in intreaga camera
 • O prezenta discreta, veti uita ca este acolo
 • Functia foarte silentios cu nivel al presiunii acustice de pana la 23 dBA
 • Controler online optional

Functii Consola Daikin FVXM

Informatii montaj gratuit

Materiale incluse:

3 metri liniari de traseu  frigorific din teava de cupru cu izolatie termica separata pe tur-retur  

 

Furtun pentru scurgerea condensului (drenaj) in limita a 5 metri liniari.

 

Cablu electric din cupru PVC MYYM 4*2,5, cu manta si izolatie din PVC, pentru conexiunea dintre unitatea interioara si cea exterioara, dar si pentru conectarea unitatii interioare la punctul de tensine acolo unde aparatul nu are inclus acest cablu sau unde este nevoie de prelungirea lui.

 

Consola (suport) pentru fixarea unitatii exterioare pe perete.

Elementele de fixare – dibluri si suruburi cu cap hexagonal - inclusiv pentru cladirile care sunt izolate termic la exterior.

Banda matisat din teflon (pentru protejarea traseului frigorific).

Stecher schuko - acolo unde aparatul de aer conditionat nu prevede.

Cablu alimentare unitate interioara - acolo unde aparatul nu prevede

Montajul

Montarea unitatii exterioare si unitatii interioare se face la o lungime maxima a traseului frigorific de 3 metri liniari;

Strapungerea peretelui exterior ɸ 55mm pentru conectarea celor doua unitati. Nu se strapung grinzi sau stalpi de sustinere. 

Pe toata durata montajului folosim aspiratorul de praf, iar la final reparam strapungerea cu ipsos.

Montarea unitatii exterioara se face pe peretele exterior intr-un loc usor accesibil pentru siguranta echipei de montaj si pentru interventii, care va fi stabilit de comun acord cu beneficiarul lucrarii de montaj.

Dupa ce sunt conectate cele 2 unitati prin intermediul traseului frigorific, se foloseste pompa vacuum pentru vidarea traseului.

Se face proba furtunului de drenare a condesului (pentru asigurare ca nu vor aparea scurgeri in interiorul locuintei). Se face proba de functionare si prezentarea functiilor aparatului.

Montajul se va face urmand toate reglementarile din domeniu in vigoare.

La finalul lucrarii, se intocmeste proces verbal de predare a lucrarii in dublu exemplar semnat de beneficiar si de executant.

Important:

Pentru montajele in cadrul carora trebuie folosite scari cu inaltimi mai mari de 6m, schele sau alpinisti nu fac obiectul montajului standard.Pentru montajul aparatului de aer conditionat este necesara programarea in prealabil.

Aparatele de tip duct, caseta sau multisplit nu beneficiaza de montaj gratuit. Pentru a stabili pretul montajului trebuie sa vedem locatia unde va fi montat aparatul.

Costuri suplimentare:

 • Furtun condens: 3 lei/m
 • Traseu frigorific aparate clasa 7000 – 12000 BTU: 90 RON TVA INCLUSA/ml
 • Traseu frigorific aparate clasa 18000 – 24000 BTU: 100 RON TVA INCLUSA/ml
 • Strapungere suplimentara: 90 RON TVA INCLUSA
 • Demontare aparat vechi: 100 RON TVA INCLUSA
 • Montarea unitatilor exterioare cu ajutorul scarilor la o inaltime de pana la 6m - 100 RON TVA inclusa
 • Dibluri pentru perete izolat termic: gratuit
 • Cablu electric pentru alimentare: 5 lei/m

Garantie:

Garantia pentru montaj este de 3 (trei) ani.

Pentru interventiile din perioada de garantie, solicitantul este necesar sa prezinte certificatul de garantie in original si factura fiscala in original sau copie.Interventiile de service din perioada garantiei vor fi suporate in totalitate de catre Aerconzal in conditiile in care se constata ca defectiunea semnalata provine de la un viciu de montaj. Interventia prelungeste termenul de expirare a garantiei strict cu perioada de imposibilitate de functionare a sistemului din aceasta cauza.

Aerconzal este partener autorizat pentru montaj si service pentru urmatoarele marci de aparate de aer conditionat: Yamato, Gree, General Electronic, Sharp, Hitachi, LG, Whirlpool, Gobe, Inventor, Fujitsu, Westwood, Neo, Nordstar, Daewoo, Electrolux, Zass, Midea, Airwell.

 

Informatii transport si livrare

Transport gratuit in Bucuresti + Ilfov pe o raza de 20 km.

In situatia in care distanta depaseste cei 20 km inclusi, pretul transportului se stabileste de comun acord.
Livrarea/Montajul se face conform comunicarilor bilaterale telefonice, scrise, e-mail etc. 

Livrarile fara montaj se fac prin serviciile de curierat disponibile in Romania, pe cheltuiala exclusiv a clientului daca nu exsista o alta intelegere reciproca in prealabil.

Tarifele percepute sunt:

 • 85 lei (TVA inclus) pentru echipamentele de 9000 BTU si 12000 BTU fara montaj  
 • 120 lei (TVA inclus) pentru echipamentele de 18000 BTU si 24000 BTU fara montaj  

Modalitatile de plata disponibile

Plata ONLINE

Puteti plati online, usor si rapid prin MobilPay

Plata ONLINE prin MobilPay

Totodata, puteti plati in 6 RATE FARA DOBANDA cu cardurile
BT Star, Credit Europe Avantaj, Alpha Bank, Garanti Bank Bonus Card
.

Plata ONLINE in RATE FARA DOBANDA

 

Plata prin tansfer bancar

Puteti plati prin transfer bancar catre firma noastra:

AER CONZAL S.R.L.
CUI: RO24825897
Nr. Reg. Com: J40/20314/04.12.2008
Adresa: Șoseaua Virtuții nr. 19D, Birou A, Etaj 4, București, Sector 6;

in conturile:

IBAN: RO82UGBI0000082009343RON - Garanti Bank
IBAN: RO20 RZBR 0000 0600 2013 4905 - Raiffeisen Bank
IBAN: RO40TREZ7065069XXX013623 - Trezorerie Sector 6

 

Plata numerar la livrare

La livrarea produselor în București si Județul Ilfov plata poate fi făcută cu:

Numerar
Card (acceptate fiind carduri de tip Visa si MasterCard)

 

Plata ramburs

Important
Pentru restul tarii, plata se poate face doar:

- ramburs la receptia livrarii
- transfer bancar
- plata online

DisponibilitateIn stoc
GarantieGarantie 5 ani
BTU/suprafața acoperită18.000BTU 36-45mp
Capacitate BTU Racire17061 BTU
Capacitate BTU incalzire19790 BTU
Clasa energeticaA++
Clasa energie răcireA++
Clasa energie încălzireA+
Consum anual răcire773 kW
Consum anual încălzire1471 kW
Tensiune/frecvență alimentare230/50Hz
Interval functionare-15 ...+46 grade Celsius
Functii specialefuncționarea silențioasă a unității exterioare, modul confort, modul putere, programator săptămânal
Moduri de lucrurăcire, mod automat, dezumidificare, încălzire
Culoare unitate interioaraAlb
Nivel de zgomot la răcire unitate interioara32 / 36 / 44 dB
Nivel de zgomot la încălzire unitate interioara32 / 36 / 45 dB
FiltreAnti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Dimensiuni unitate interioara L/l/a600 x 700 x 210 mm
Greutate unitate interioara14 kg
Cod unitate externă compatibilăRXM50M9
InverterDA
Agent frigorificR-32A
Dimensiuni unitate exterioara L/l/a735 x 825 x 300 mm
Traseu frigorific (m)20 ml
Diferență de nivel10 ml
Nivel zgomot unitate exterioara47 dB
Greutate unitate exterioara34 kg
Pret montaj standardMONTAJ GRATUIT
Garantie Montaj5 ani

Spune-ti parerea despre produs

Daikin 18000 BTU inverter FVXM50F + RXM50M9

Daikin 18000 BTU inverter FVXM50F + RXM50M9

Aparat de Aer Conditionat tip pardoseala Daikin FVXM50F + RXM50M9 inverter, 18000 BTU, mod economic, Wi-Fi Ready, programator săptămânal, functioneaza pe cald pana la -15°C, garantie 5 ani, clasa A++

Garantie instalare 5 ani

Scrie un comentariu